Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Привід | Ручний |
Тип | Тісторозкатка-локшинорізка |
Локшина з функцією розкочування тіста, 6 режимів товщини тіста
Настільна механічна локшина ідеально розкочує тісто для локшини, пельменів, вареників, чебуроків, равіолі та інших виробів.
Інструкція з експлуатації локшини-тетторкаскатки з механічним приводом
Зафіксуйте локшину на столі та вставте ручку в отвір на валиці для розкачування тіста (валик із плоскими краями).
Перед першим використанням локшини рекомендується ретельно протерти локшину сухим рушником і пропустити трохи тіста через валик для розкачування.
Отримане тісто необхідно викинути.
Налаштуйте локшину на найбільшу товщину, відрегулювавши отвір між валиком на 3 мм.
Прокотіть тісто, повертаючи ручку. Повторіть, потім налаштуйте локшину на наступний рівень і знову пропустіть тісто.
Регульована товщина тіста від 0,2 мм до 2,5 мм.
Розріжте тісто на рівні смужки за допомогою ножа.
Переставте ручку в отвір на нарізному блоці локшини, і пропустіть смужку через нарізний блок (валик із розрізними краями).
Рекомендується чистити локшину за допомогою щітки після кожного використання.
Зніміть пластикові протектори для чищення локшини зсередини.
У разі потреби використовуйте оливкову олію для чищення нарізного блока.
Зберігайте локшину в недоступному для дітей місці.
Характеристики локшини:
Тип: тестораскатка-лопшерізка
Привод: ручний
Матеріал: нержавіюча сталь
Кількість валів: 1 пара
Ширина вала: 14 см
Ширина пласта: 14 см
Насадка для равіолі: є
Мінімальна товщина пласту: 0.5 мм
Максимальна товщина пласту: 2.5 мм
Мінімальна ширина локшини: 2 мм
Максимальна ширина локшини: 6 мм
Габаритні розміри:
Ширина: 20 см
Глибина: 21 см
Висота: 16 см
Вага: 2.7 кг
Комплектація:
Локшина
Насадка для пасти
Насадка для равіолі
Кріплення для столу
Заводське паковання
Інформація для замовлення
- Ціна: 846 ₴